It is currently 18 Aug 2019, 20:42

Valkyrina, Holy priest(hyväksytty)

Tee hakemus tänne, jos haluat Kalmankaartiin sosiaalispotille.

Moderator: Upseeri

Valkyrina
Posts: 3
Joined: 23 Nov 2015, 22:48
Contact:

Postby Valkyrina » 23 Nov 2015, 23:44

Päivää,

Eli hiileri pappi (erittäin pyhä specci) olisi etsimässä uutta seuraa, tosi tarkoituksella. Vaikka kuva ois kiva, niin todennäköisesti se aiheuttaisi vain välittömän rejectin, joten jätän lisäämättä. Leveleitä on sata ja Ileveleitä tällähetkellä 677. Altteja on muutamia, vanha maini on holy paladin, mutta pappia tarjoaisin geimeihin mukaan. Ongelma on, että sijaitsen eri server groupilla kuin te, joten joudun siirtämään hahmon sinne mikäli hakemus hyväksytään. En viitsisi siirtää koko legioonaa koska olen pihi saituri.

Nimi on Eero ja Ikää kohta 36 vuotta. Löytyy asuntolaina, vakituinen työ, vaimo ja tytär 3v (ei osaa vielä farmata isin hahmoille)

Alotin pelaamaan tällä papilla joskus 2005 paikkeilla. Nimi oli silloin Varjotar ja spekki holy (kuinka sekasin voi ihminen olla). Vanillassa raidasin eri killoissa MC, BWL, AQ. Kiltojen nimistä muistuu mieleen ENDGAME ja HYBRIS.

TBC:ssä rollasin lapadiinin ja hiiluilin sillä aina tonne Hyjaliin asti, kunnes silloinen kilta Elonkorjuu sai kuoliniskun kun osa core teamista lähti toiselle servulle.

WOTLK pitkälti skippasin, vähän roguella kokeilin loppuvaiheessa leikkiä

Cata:ssa jatkoin roksulla leikkimistä, mutten juurikaan raidannut.

MOP:in loppuvaiheessa löysin uuden hauskan killan, Pilvenveikot ja papilla alottelin raideja expansionin lopussa. WOD:ssa alotin taas tiukasti, mutta johtuen pelaajien hahmovalinnoista vaihdoin nopeesti papista paladiiniin. 2015 alussa oli porukalla pidennetty joululoma, jonka jälkeen homma alkoi tökkimään ja minäkin pidin pitkän muutaman kuukauden kesäloman wowista. Nytten palasin takaisin pelaamaan ja huomasin, että kilta on död. Näin ollen etsin uutta kotia.

Alttiraidit yms maistuisi kovasti, casuaalina sosiaalina ja perusjantterina, ainakin kunnes tää mun susisurkea geari nousee riittävään kuntoon varsinaisille raideille. Johtuen perheestä ja työstä, jotka täyttää 95% hereilläoloajasta, en ihan määrättömiin HC hoonauksiin tule enää pystymään. Specistä ei oo itelleni niin väliä, holynä osaan parhaiten pelata.

Nykynen realm on Sunstrider ja vaihdan papin teitin servulle, mikäli homma on teidän puolesta roger.

Linkki (kai) Linkki

Löysin Kalmankaartin groupfinderista, jossa oli mainos rekrystä. Juttelin Söpöliini? nimisen hahmon kanssa mahdollisuudesta tulla häröilemään joukkoonne. Tarjoan hyvänä päivänä keskinkertaista hiilausta pitkällä kokemuksella, myötäelämistä vipeissä, huonoa huumoria kun olen äänessä ja muuten suomalaista jurotusta hiljaa ja tsättiin koskematta. Kone ja netti on hyvät, kun johonkin se palkka täytyy kuluttaa. Ongelmatilanteissa valitusosoite on näppiksen ja tuolin selkänojan väliin.

Eipä muuta, mä tsekkailen tuomiota täältä ja teen siirron jos näette liittymiseni mahdolliseksi.

Added in 21 minutes 12 seconds:
No laitetaas vielä UI kuva. Kuva on vanha, mutta UI yhä muuten käytössä.

Image

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 25 Nov 2015, 13:33

sossuksi ekka alkuun tosiaan ja ku gearia kertyy niin ainakin hc:hen myt viel mitään voi sanoa ku muotottuu se porukka vasta

Valkyrina
Posts: 3
Joined: 23 Nov 2015, 22:48
Contact:

Postby Valkyrina » 25 Nov 2015, 18:24

Kiitos, laitoin transferrin raksuttamaan =)


Return to “Sosiaalihakemukset”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron