It is currently 20 Aug 2019, 16:34

Wraithy - WW Monk (hyväksytty)

Tee hakemus tänne jos tahdot raidaajaksi Kalmankaartiin.

Moderator: Upseeri

Wraithy
Posts: 2
Joined: 06 Mar 2015, 22:06

Postby Wraithy » 06 Mar 2015, 22:32

Moro.

22-vuotias opiskelija Tampereelta. Opiskelen tietojenkäsittelytiedettä Tampereen yliopistossa kolmatta vuotta. Tässä kolmessa vuodessa olen oppinut tasapainottamaan pelailun ja opiskelun eli raidailu onnistuu hyvin ohessa.

Hahmo

- WW Monk
- http://eu.battle.net/wow/en/character/f ... y/advanced
- Wraithy#2606

Mainiksi vaihdoin monkin MoP puolessa välissä. BM löytyy kokemusta, mutta harvemmin on joutunut raideissa tätä pelaamaan. MW kokemus hyvin vähäistä, koska healasin priestillä raideissa.

Historia ja kokemus

Aloitin pelaamaan vanillan loppupuolella, mutta sieltä ei jäänyt muuta mieleen kuin STV gankit.
TBC:ssä aloin jo oppia hieman nappeja painamaan ja tuli muutamat helpot raidit (Kara, Gruul, Magtheridon, osittain ZA) vedettyä roguella ja hunterilla.

WotLKiin lähdin eri asenteella ja hain heti 25man raidaiuskiltaan nimeltä Papillon. Aluksi hain depsinä, mutta tankkipuutteen vuoksi vaihdoin tankiksi. Killan taso ei ollut päätä huimaavaa, mutta clearasimme Naxx10&25, Malygos10&25, Sartharion 1d(?). Ulduar ja ToC tuli raidattua vielä osittain samassa killassa, mutta killan hajottua aloin pelaamaan priestiä. Priestillä hain Forbidden nimiseen kiltaan, jossa tuli ICC 25man 11/12hc clearattua. Valitettavasti missasin ainoan hc LK tapon. Halion tuli myös käytyä katsomassa LK progen ohella.

Jatkoin samassa killassa catassa ja tuli progettua BoT, BWD ja thronea 25man. Tässä tuli hieman IRL-kiireitä (intti?) joten jouduin pitämään taukoa wowista. Tauon takia missasin firelands contentin täysin. Tauolta palattuani tuli pari kertaa Dragon soulissa käytyä, mutta en ollut progeemassa tätä. Catan lopussa Forbiddenin hajottua(?) hain Moronic Impression nimiseen kiltaan.

Morossa tuli MoP:ssa healaten progettua 25man norm/hc MSV, TOES ja HOF. ToT odotellessa päätin pitää hieman taukoa raidaamisesta. Tähän syynä oli, että olin ensimmäistä vuotta yliopistossa ja en ollut vielä osannut ”tasapainottaa” raidailua ja opiskelua. Myös koko lisäri ei hirveesti jaksanut kiinnostaa ja olin myös hieman kyllästynyt healaamiseen.
Tästä syystä rollasin (huehue) monkin ja aloin depsimään tällä. Pari kertaa kävin ToT hc farmiruneilla monkilla ja priestillä.

WoDissa jatkoin samassa killassa ja Highmaulissa päästiin 6/7mythic progeen ennen BRF. Valitettavasti juuri BRF mythic viikon alussa pari hyvää pelaaja päätti hakea kovatasoisempaan kiltaan ja tämä aiheutti pienen dominoeffectin eli monet muutkin alkoivat taukoileen/katsomaan muita kiltoja. Tämän takia emme koskaan saaneet kunnollista mythicprogea pystyyn. Pysyin kuitenkin vielä killassa vielä parisen resetiä toivoen että saisimme mythiciä pyöriin, mutta valitettavasti pelkkä unelmahan se oli ja välillä oli jopa vaikea saada hc runeja pystyyn.


Löysin killan wowprogressista. Kilta kiinnosti koska proge aika samanlaista kun edellisessä porukassa ja raidipäivät lähes samat. Olen wodissa missannut vain 2-3 raidia eli pystyn pitämään attendancen korkealla. Pyrin pitämään itseni aina ajan tasalla tutkailemalla logeja, foorumeita ja simuttamalla.


Logit: https://www.warcraftlogs.com/reports/NR ... GY#fight=3 (6.1)
Netti: http://www.speedtest.net/result/4162356356.png
UI: http://imgur.com/a/1Ecnn (lfr)

Mappedd
Karkuri
Posts: 11
Joined: 19 Dec 2014, 20:38

Postby Mappedd » 06 Mar 2015, 23:39

Progressi OK
Geari OK
Logit OK (Älyttömät)
Kokemus OK

Omasta mielestä sisään vaan. Meleetä on mutta tää taso on vaa niin korkea.

Thaname
Karkuri
Posts: 14
Joined: 19 Dec 2014, 20:47

Postby Thaname » 06 Mar 2015, 23:51

Juu, Mappehan tuossa jo ehti tärkeimmät sanoa.

Peukkua tälle

Thaname
Karkuri
Posts: 14
Joined: 19 Dec 2014, 20:47

Postby Thaname » 07 Mar 2015, 00:12

Hyväksytty. Whispaile offuilta inviä kunhan saat migrattua :)

User avatar
Missmisery
Site Admin
Posts: 129
Joined: 19 Dec 2014, 13:12
Location: Jyväskylä District
Age: 31
Contact:

Postby Missmisery » 07 Mar 2015, 02:05

Annan lisäpisteitä hakemuksen normia korkeammasta tasosta ja etenkin siitä, että UI screenshot on otettu raidissa ja kesken combatin jonkun Orgrimmar-idlauskuvan sijaan. Tämä on todellakin hyväksytty.
Image


Return to “Raidaajahakemukset”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron