It is currently 20 Aug 2019, 15:54

Jättiläinen, DK dps(hyväksytty)

Tee hakemus tänne jos tahdot raidaajaksi Kalmankaartiin.

Moderator: Upseeri

Jättiläinen
Posts: 5
Joined: 05 Mar 2015, 10:16

Postby Jättiläinen » 06 Mar 2015, 14:39

Hei kaikille!

Nimeni o Ari, vuosmallia -76 pohjois-savon Nilsijästä. Ehtana savolaesena kokkeillaan viäntee tämä hakemus savon kielellä. Vovia o tullu pelattuva jo iha alust asti eli mittee tuo ny tekköökää, yl kymmene vuotta. Oha tuoho matkav varrelle mahtuna myös par taakookii, mutta aeka vähä kai niitä immeisiä o jotka o jaksanu kataklysminki pelata.

Näestä vovin hahmoklasseista pelloon siis tetnaittia enimmäkseni, Playettia löötyy jo piälle 140d ja muistakkii luokista mm. rokue jolla takana 180d, varlokki 180d, nuo siis tul tehtyy enne wotlk:ia ja teatnaitti klassia. Ohha sitä tullu jo levuteltua noe muutki, mutta pappia en oo vua suanu yli lvl11.. vielä.
Jos työ halluutte nähhä mun teatnaitin pelin armorysta, niin http://eu.battle.net/wow/en/character/a ... nen/simple tuossapa tuo o. Melekei omistajasa näköne, vähä enemmä o nahkoo mulla luitte piällä.

Vähäse pelitaustoo jos käsitellää nii ensimmäese hahmon tein Agamaggan nimiselle serverille, eepä tienny hahmoo tehhessä että sitä jootu epsanjalaiste keskelle kuuntelemmaa jejeje:t. Onneks kuitennii piäs Legio Pro Fennia:n helemoihi turvaa ja pikkuhilijoo sitä oppi pelloomaa ja näkemää (peli)mualimoo myös raitien parissa. Vastuutakkii otettii, oltiiha sitä ohviisereita/kiltamaisteria, mutta himo ol pelloomisee ja vaekeemmille pomoille isompi kui mihi lpf sillosellaa piäs ja länsnuapureette seuraks siirryttii Decay nimisee kiltaa vanilla vovin lopuilla. Tuota hetkellistä sekkoiluva ruottalaeste seurassa ee jaksana kuitenkaa kui vajjaa vuoren ja tbc:n lähestyessä haettii kaveriporukassa takasi suomalaeste seuraa, tällä kertoo Al'akiri servulle ja Gifu:n riveihi.

Gifu taepaleesee mahtuuki sitte monesorttista tapahtummoo, rokue ohviiseriks ja raedattii melekei kaekki kummoo tbc aekana, tais jiähä ainoostaa renerffi Kil'Jaeteni pystyyn. Wotlk:iin sitä sitte tehtiiki tuo Jättiläene (dk) tosi alakuu viärällä nimellä ja rodulla, siinä sitä verettii 10maneja ja 25maneja ja haaskoo ol . Wotlk:in aekana meno tuntukkii hyvältä, ol mukavoo pvp:ssä ja raedeilla, mutta kute ennennii, kaekki hyvä loppuu aekanaa ja tul Cataclysm. Alakuu tuota jakso, mutta uupumine iski hyvi pijan ja otin pelistä pikku taavvon heti ekan tierin aekoina, palluuta sitte yrittelin lähempänä lisärin loppua mutta paha saerastumine pistikkii minut pitemmälle taavvolle kui alunperin ol tarkotus (aivoverenvuoto), ehkäpä jottai jäläkitaateja jäi piälle tuosta, aenakkii nii varmaa moni luuloo nii jos jaksaa lukkee näitä mun juttuja. Pantaaria:an sitte palasin pelloomaa, ja eehä sekkää ollu wotlk:in tassoo mutta parempoo kui kataklysmi (ee paljoo vaari se). Pikkuhilijoo takasi sitte raitien parriin pitkän taavvon jäläkee (se tuo saerastumine, minkä jo mainihin) koska 25maneja ee Gifu:ssa tehty piti ensi itteni tunkee johonki 10man porukkaa. Onneks sellasee piäsin, ja hyvässä porukassa oli kivvoo pomoja pätkiskellä. SoO:n tullessa piti kuitenkii panna tuas pillit pussii ja jiähä oottelemmaa WoD:ia. Heti tän uusimma lisäri tultua huomoo että mualima tuntuu het paremmalta kui nallekarhut pantaariassa. Raiditkii o mukavampia ny, harmin paekka minun kannalta o se ku Gifu men täätee meleestä minu SoO tauon aekana, ja en oo nyt 3kk aekana, mittee raidit olleet aaki, piässy näkemmää kui parrii otteesee paekat alttien kanssa.

Mieli ois pelata peliä vähä muutenkii kui pelekästää karrisonissa istua orjia käskyttäen tae leveloijja altteja, halluis piästä raitoomaan. Vaihtoehtoja miettinä ja vastaan tul teijjän kilta joka tuntus aenakkii ilimoje perusteella ettivä melee tepsua. Ehkäpä meijjä polut kohtoovat noette raitien parissa. Tuossapa o linkit tuoreesee voorkraft lokseihi, lfr raidiha toi o jote ee ehkä se kaekkein paras https://www.warcraftlogs.com/reports/7h ... D/#boss=-3 en sitte käättänä fläskiä enkä srenapottuja, tiijjä sitte olko ees kaekki puhvitkaa, paremminki ois voinu vettee mutta kae tuosta ny jottai näkköö. Oekeissa raiteissa en oo puolvaloilla verelly. Harmin paekka ku ee vua oo parempija lokseja.

Pistettäähä vielä lopuks kuva Jättiläesestä, jotta niätte ui:n (lue: kuinka komia se o) http://i.imgur.com/KF17axt.jpg
Eeköhä tuossa ollu jo vähä tärkeimpiä juttuja pelitaustasta, lisättää vielä tähä loppuun että mulla o vähä ooto huumorintaju. Suomennos hakemuksesta esitettää nii vaadittaessa. Kiitos kun (jos) jaksoitte lukkee.

spurgu
Karkuri
Posts: 13
Joined: 19 Dec 2014, 23:15

Postby spurgu » 06 Mar 2015, 22:34

suatetaanpi hyväksyy, suatetaanpi olla hyväksymättä

spurgu
Karkuri
Posts: 13
Joined: 19 Dec 2014, 23:15

Postby spurgu » 07 Mar 2015, 13:52

suattaapi olla että hyväksyminen jäi ny tekemättä

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 07 Mar 2015, 13:54

juu ei riitä potku meille mitä kattelin vanhempia lukemia tuolt lisäksi kun uudetkin oli aika kuraa(gemitys väärä encantit yms kans kusi mitä main dk katto). kiitos kuitenki meilenkiinosta sossu paikkaa vain voidaan tarjota.

Jättiläinen
Posts: 5
Joined: 05 Mar 2015, 10:16

Postby Jättiläinen » 07 Mar 2015, 14:56

Meleena wrote:juu ei riitä potku meille mitä kattelin vanhempia lukemia tuolt lisäksi kun uudetkin oli aika kuraa(gemitys väärä encantit yms kans kusi mitä main dk katto). kiitos kuitenki meilenkiinosta sossu paikkaa vain voidaan tarjota.


Ainoat logit mitä tuolla minun nimellä jos hakee on frost spekissä tekemiä, ja kaikki jotka dk:ta pelaa, tietää että se jää unholyn jalkoihin. Miksikö frost spekki? Koska kyseessä olivat aina alttiraidit niillä mentiin hauskuuden vuoksi, eikä niinkään maksimaalisen suorituksen hakua. Noissahan on testattu mm. necrotic plagueta, joka ei todellakaan ole frostille hyvä.
Damagea kyllä irtoaa enemmänkin, edellisissä lisäosissa ranked tulokset olivat arkipäivää. Pyydän anteeksi, kun mukaan laitoin tuon pikaisesti pari päivää sitten ottamani lfr vedon vain hakemusta varten. Voin kyllä hakea paremman, jossa oikeasti teen parhaani, linkkaan tuon myöhemmin tähän ketjuun jos ei teiltä kieltoa tule.

Gemityksestä tiedän kyllä, että multistrike on singleen parempaan ja mastery aoe:ssa parempi, theorycraftaus on ollut tuttua puuhaa jo edellisillä classeilla pelattaessa, vaihdoin vain frost spekin haste gemit/enchantit masteryyn armoryssa. Kuten jo mainitsin, olen toiminut classiliidun tehtävissä gifussa sekä roguella, että deathknightilla ja kyllä tehtäviin on aina kuulunut classista tietämisen.
Tiedän ensivaikutelman olevan tärkeä, ja toivottavasti en ole pilannut mahdollisuutta päästä raidaamaan, sillä casuaalispotilla juuri nykyään oleskelen gifu:ssa ja peliltä haluan enemmän. Olen aina halunnut. En ole vielä valmis laittamaan peliä tauolle, sillä pelkkä garrison ei vain ole tarpeeksi.

Battlenet tagini on Tunari#2963 (kyllä, tunari) ja vastaan mielelläni epäselviin asioihin, ja lisätietoja keskeneräisiin asiohin. Kiitos.

Saemmylol
Posts: 21
Joined: 28 Dec 2014, 16:05

Postby Saemmylol » 07 Mar 2015, 15:36

Semmosta kyselisin, et mistä sokea tietää millon lopettaa pyyhkimisen ku käy paskalla?

spurgu
Karkuri
Posts: 13
Joined: 19 Dec 2014, 23:15

Postby spurgu » 07 Mar 2015, 16:07

samille vastaisin että siinä vaiheessa ku rupee veri haisemaan

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 07 Mar 2015, 16:47

joo tosiaan niit ranketteja oisin halunukki nähdä koska niist pystys päätteleen jotain pakko mennä sen tiedon valossa mitä o(katoin eepenistä vanhoja pharseja mut sielläkääm ne ei ollu mitenkään kehuttavia 1-2 poikkeusta lukuunottamatta). parempaa en vaan löytänyt.

Jättiläinen
Posts: 5
Joined: 05 Mar 2015, 10:16

Postby Jättiläinen » 07 Mar 2015, 23:49

https://www.warcraftlogs.com/reports/7n ... 2#fight=17 tuossa illan alttiraideilta koska tuoreemmat logit lupasin, uppiakin sain juuri viimeiseltä pomolta jolla olin ja highmaulin perusase meni vaihtoon, eli flamebenderin jälkeen jouduin poistumaan koska lauantai on ainoa ilta viikossa jolloin minulla on muutakin tekemistä kuin pelata. Keski-ikä lähenee, joten edes hiukan urheilla (sulkapallo).
Ymmärrän kyllä jos tavoitteemme eivät kohtaa ja etsitte enemmän hc tyylistä pelaajaa, siinä tapauksessa toivotan teille hyvää onnea jatkolle ja siirryn etsimään paikkaa toisaalta.

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 07 Mar 2015, 23:57

Tosiaan ei ole tarjolla kun pirun kivinen tie sossun kautta melee yli painotteiseen porukkaan hc raidia luvassa ja my paikka vain jos ja jos pystyt omalla osaamisella näyttään et oot parempi kun joku meleestä joka o rosterismahdolisuus annetaan kyl


Return to “Raidaajahakemukset”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron