It is currently 20 Aug 2019, 15:53

Lithero, Enha Shamaani (hyväksytty)

Tee hakemus tänne jos tahdot raidaajaksi Kalmankaartiin.

Moderator: Upseeri

Lithero
Posts: 3
Joined: 04 Mar 2015, 13:14

Postby Lithero » 04 Mar 2015, 13:54

Päivien päivää!

Kyseessä on siis enha shammy jota pelaa 29-vuotias kaveri nimeltänsä Markus. Alotin taas hieman yli vuoden tauon jälkeen pelaamaan tätä kaikkien meidän rakastamaa peliä. Olen koko wowiurani ajan pelannut käytännössä pelkästään raidatakseni ja progressia hakien. Nyt haenkin aktiivista kotia loppuekspansion ajaksi.

Tällä hetkellä kyseinen shamaani on huonossa gearissa, eli ilvl tätä kirjoitettaessa on 651. Työtä on siis edessä, mutta asiat ovat ihan ok ottaen huomioon että shammy oli lvl85 vielä 10 päivää sitten.

http://eu.battle.net/wow/en/character/e ... ero/simple

Aloitin wowin pelaamisen ensimmäisen kerran aivan TBC lopussa ja raidaamisen aloitin warrutankkina Delphi killassa heti WotLK alusta. Homma meni hyvin eteenpäin ja vaihdoin Ulduarin avauduttua suhteellisen HC kiltaan nimeltänsä Addicts. Tietysti progressin ollessa vielä päällä oma kone räjähti ja siinä sitten hetken sitä korjattuani pääsin peliin takaisin vain huomatakseni että oli kesä ja puolet raidaajista poissa. 10maninä kuitenkin jatkettiin ja saatiin ihan kivasti hardmodeja alas, kruununa prenerf Firefighter.

Ulduarin progressin loputtua kilta kuitenkin hajosi käsiin ja vaihdoin taas kiltaa Heilutellaan Miekkaa:n. Siellä murhasimme julmasti ToC bosseja ja käteen jäi tribute to insanity 10maninä, edelleen warruna.

ToC:n jälkeen tuo iso paha IRL alkoi painaa niskaan ja oli pakko jäädä raidaamisesta pois ICC ajaksi.

Cataclysm alussa sitten taas aloiteltiin edelleen samassa killassa. Porukkaa oli vaihtunut aika paljon ekspansionin vaihtuessa, mutta progressi oli kuitenkin ihan ok tasolla. Sitten se tapahtui. Vastaan tuli lepakko, joka sokeanakin tappoi killan. Eli arthamedes HC oli porukalle liikaa, koska oikealle ja vasemmalle liikkuminen kiekkojen kohti tullessa, sekä laaseria karkuun juokseminen osoittautui ylivoimaiseksi. Tähän loppui suurelta osalta ihmisistä motivaatio ja kilta alkoi raidaamaan vain normia. Itse en enää jaksanut hakea uutta kiltaa, vaan jäin sosiaaliksi ja raidasin jos porukkaa tarvittiin.

MoP meni osaltani aika pitkälti ohi. Aloitin pelaamaan vasta kun viimeinen tieri avattiin. Eihän siinä sitten nähnyt kontenttia kuin LFR:n ihanassa maailmassa, joka on juuri sitä raidaamista parhaimmillaan.

Nykyinen WoD kokemus on erittäin rajallista. Aloitin pelaamisen tosiaan 10 päivää sitten tarkoituksenani osallistua progressiin vakaassa killassa. Suurena unelmanani on nähdä kokonainen ekspansio saman porukan kanssa hyvän progressin kera.

Uskon, että Kalmankaarti on kilta jota haen. Suurena plussana on kiltanne hieman varttuneempi keski-ikä. Tällainen naavaparta ei nykynuorisoa ymmärrä. En tunne killastanne ketään, vakoilin kiltanne wowprogressin sivuilta.

Kalmankaarti saa minussa riveihinsä kaverin joka ottaa pelaamisen tosissaan, mutta ei kuitenkinaa liian tosissaan. Toivonkin mahdollisuutta päästä rinkiin mukaan, vaikka gearini puolesta en olisi hyödyksi tämänhetkisessä progressissa.

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 04 Mar 2015, 14:39

Tiedän tyyppejä heilutellaan miekasta nuilta ajoin(muijaa+minua) houkuteltiin sillon nuihin aikoihin sinne. Olen sitä mieltä että voitas antaa mahdollisuus hakea paikkaa rosteris vaik ei ole ns tästä contestista kokemusta

User avatar
Missmisery
Site Admin
Posts: 129
Joined: 19 Dec 2014, 13:12
Location: Jyväskylä District
Age: 31
Contact:

Postby Missmisery » 04 Mar 2015, 15:34

Juu, eilen (vai oliko se tätä vuorokautta, yöllä kuitenkin) juteltiin pelissä ja ihan täysjärkiseltä vaikuttaa. Eli sisään vaan kokeileen.
Image


Return to “Raidaajahakemukset”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron