It is currently 20 Aug 2019, 15:54

Eleyraa Arms/Fury(hyväksytty)

Tee hakemus tänne jos tahdot raidaajaksi Kalmankaartiin.

Moderator: Upseeri

Eleyraa
Upseeri
Posts: 7
Joined: 19 Feb 2015, 16:27

Postby Eleyraa » 19 Feb 2015, 17:24

Moro, olen Mikko, 23 vuotias opiskelija. Tällähetkellä korkeakoulussa joten vapaata on lähes jokailta. Pelailen warrior Eleyraa:a chamber of aspectilla tällähetkellä arms/furyna ja prot offoffspec löytyy myös hädimmäiseen tarpeeseen.
http://eu.battle.net/wow/en/character/c ... raa/simple
Aiempana raidikokemuksena & wowikokemuksena muutenkin niin aloitin pelaamaan wowia ihan sen julkaisun yhteydessä, mutta raidaaminen ei silloin ollut tavoite vaan lähinnä maailman ihmettely ja tasainen levuttelu. TBC jäi suurimmilta osin välistä, mitä nyt kaverin accountilla kävin kokeilemassa sillontällöin. Wotlkissa spinebreakerilla clearattiin ulduar hc:ta josta siirryttiin trial of the crusaderin hc tyhjennykseen. Pelasin toisella accountilla näihin aikoihin johon ei enää ole pääsyä. Totck/icc välissä kilta spinebreakerilta (button bashers) siirtyi twisting netherille ja hyvin piakkoin siellä yhdistyttiin vanquishedin kanssa jossa jatkoin officerina ja icc hc cleari tuli tehtyä. Siitä elämäntilanteet muuttu todella paljon ja wowi sai jäädä, cataclysmin kävin kokeilemassa normit läpi & hceta jonkin verran.
MoP kun tuli niin aktivoin accountin ja päätin ryhtyä raidaamaan druidilla, raidasin, en tykännyt - lähinnä lfr:t vedetty ja normit, mutta koko mop homma ei vaan iskenyt niin päätin antaa wowille viimesen silauksen ja peli hyllyyn määrittelemättömäksi ajaksi.
Nyt sitten kun wod julkaistiin niin into tuli uudestaan kuten miljoonilla muillakin ja päätin kokeilla jotain uutta, random serveri ja warrior mitä en ollut pelannut ennen. No, serveri (coa) on kuollut alliancen puolelta täysin, mythic kiltoja on tasan yksi jotka eivät hekään aina saa sitä 20 jamppaa kasaan. Sieltä olisi paikka auennut highmaul&foundry progressille, mutta raidiajat & kesto eivät mulle sopineet kun en enää halunnut mitään 5-6krt viikossa raideja. Tyydyin seuraavaksi parhaaseen joka on nykyinen kilta ja josta osa porukkaa on ylemmän killan väkeä jotka sitten lähtivät tähän toiseen kun halusivat nekin casuaalimpaa raidimista.
Tällähetkellä vedetään 7/10 hc:ta/ highmaulista pari mythicciä alas ihan loppuvaiheilla.- hc progressia ei välillä meinaa saada kun puuttuu pelaajia niinpaljon että joutuu yrittämään lainailemaan muista tai sitten ottaa niitä tyyppejä joista toivoo vaan, että jos ne nyt pärjäisivät.

Kiltahistoriasta oikeastaan tuo bb / vanquished missä pisimpään ja vanquishedin jälkeen frozen dawnissa ihan sosiaalina kun tesmailin moppia. Nykyisestä killasta & servusta haluan vaihtaa lähinnä seuraavista syistä; raidiajat eivät ole niin hyvät, raidit alkavat 21.00 suomenaikaa joten ne venyy aamuyöhön. Meillä on myös ihan hyvä coreporukka, mutta pelaajia ei yksinkertaisesti vaan saa sitä kahtakymmentä joita kehtaisi ottaa mythicille mukaan, niin kyseisellä servulla ei oikein ole tulevaisuutta.
Kalmankaartiin haen lähinnä kun ajattelin, että jos kerrankin etsisi ihan täysin suomalaisen killan niin jos nuo raidiajat kävisi paremmin omaan aikatauluun, eikä mentäisi brittien ajoilla. Sopivan aktiivista etsin myös, kun kuitenkin haluna on päästä ihan mythicciä progressamaan myös eikä kuolemaan tylsyyteen farmipomoilla.

Mitä tarjottavaa minulla on niin todella vahva olen mekaanikoilta, dps haastan kärkeä ja raideja tuskin tulen missaamaan yhtäkään, ellei jotain ihan hätätilannetta tule.
Vietän paljon aikaa mmochamp / warcraftlogs / simcraft ja tuumailen miten tehdä jokainen bossi aina paremmin omalta osaltani.
Hyvinpaljon taktiikon vikaa on myös ja nykyisessä killassa suoritan raidijohtamisen maintankin ja healerin kanssa. Se ei kuitenkaan ole mikään must homma vaan lähinnä tullut mukaan, kun sellaiselle on ollut tarvetta. Pacottajan kanssa juttelinkin jo aikasemmin tänään ja kyselin tilannetta ennen applyn tekemistä. Logi löytyy kans keskiviikon normiclearilta tierin toivossa jos halua on, Pacottajalle sen jo linkkasinkin, mutta tässä on jos tarpeen : https://www.warcraftlogs.com/reports/RK3VHNMjZk6h7FBm
Osa pomoista oli pelkkää kokeilua koska normaali ja tylsyys, niin voi suht ihmeellisyyksiä löytyä. Uusi miekka ja trinketti tippui myös illan viimeiseltä bossilta, niin ei ole niiden kanssa vielä mitään logeja tullut otettua, mutta tulevat vaikuttamaan suhteellisen positiivisesti.

User avatar
Japa
Karkuri
Posts: 12
Joined: 20 Dec 2014, 00:57

Postby Japa » 19 Feb 2015, 17:47

Millä nimellä pelasit Frozen Dawnissa? T. Jarppi

Eleyraa
Upseeri
Posts: 7
Joined: 19 Feb 2015, 16:27

Postby Eleyraa » 19 Feb 2015, 17:49

Japa wrote:Millä nimellä pelasit Frozen Dawnissa? T. Jarppi

Weiro druidi. Istuu vieläkin kyseisessä killassa. EvEn kautta taisin frozen dawnin wowikiltaan liittyä jossain vaiheessa.

User avatar
PaCo
Upseeri
Posts: 9
Joined: 19 Dec 2014, 22:24

Postby PaCo » 19 Feb 2015, 18:09

+/- Joissaki matseissa kovia logeja, mutta matsien taso (normal, heroic) ei välttämättä kerro koko totuutta.

- Kokemusta mythiceistä ei juurikaan oo.

+ Depsiwarrut on kovia

+/- Delta haluu depsiä ja tilalle rekryttäis tankki?

En osaa sanoa tarvitaanko, ootellaa muita mielipiteitä viel.

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 19 Feb 2015, 18:34

niin no meleestä ollu puutetta ja oikeastaan 1 täysin actiivinen warru killassa niin vaikka delta siirtys depsiksi ei ylitarjontaa olis

Eleyraa
Upseeri
Posts: 7
Joined: 19 Feb 2015, 16:27

Postby Eleyraa » 19 Feb 2015, 19:12

Aikapaljon tuossa normaalissa ja heroicissa (varsinkin norm) käy sitä, että tavara kuolee niin nopeeta ettei paljoa kerkeä niitä depsimään edes. Mythicissä toki etuna kaikille, että todennäköisesti systemaattisemmin tehdään asiat, että saadaan se paras dps hyöty ulos siitä eikä niinkään vaan juosta kaikkien yli.

WoD:in mythiceistä juu ei, highmaulin alkutyypit tuli nähtyä, twinsseissä lähinnä odottelin että millon porukka lakkaa kuolemasta tuleen / chargeen, niin saataisiin tapettuakin se bossi. Liikkuminen ei oo koskaan ollut ongelma mulle ja sitä ei niin helposti nyt noista logeista näe, ellei logit olis täynnä juniin kuolemista sun muuta. Falkenia ja landqvistia aikapaljon tykkää seurailla, kunhan streamailevat.

Meleena
Kiltamestari
Posts: 79
Joined: 19 Dec 2014, 20:04

Postby Meleena » 19 Feb 2015, 19:39

hyväksytty


Return to “Raidaajahakemukset”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


cron